Новини

На вулиці Гагаріна триває поточний ремонт тротуару

У центрі міста Хмельницького, на вулиці Гагаріна, 1, триває поточний ремонт тротуару з влаштуванням бетонної підпірної стінки. Протяжність ділянки ремонту – 110 м. Підрядна організація виконує роботи на замовлення управління житлово-комунального господарства. Працівники підприємства вже залили бетоном підпірну стіну, облаштували бордюри. Наразі вимощують тротуар тротуарною плиткою. Роботи триватимуть близько двох тижнів.

Цього тижня підрядники також завершують поточний ремонт пішохідної доріжки у мікрорайоні Гречани, що пролягає від вулиці Курчатова, 2 до вулиці Городньої (протяжність ділянки ремонту – 70 м) та влаштування тротуару поблизу будинку №16 на вулиці Бажана.

Також продовжуються роботи з капітального ремонту тротуару на вулиці Парковій. Протяжність об’єкта ремонту становить 546 м.п.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!