Новини

Затвердили перелік осіб-кандидатів у присяжні для Хмельницького міськрайонного суду

На позачерговій 29 сесії міської ради затвердили перелік осіб-кандидатів у присяжні для Хмельницького міськрайонного суду. Відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» список присяжних затверджується місцевою радою на 3 роки за поданням територіального управління Державної судової адміністрації України.

На виконання вимог законодавства заяви громадян, які бажають бути присяжними для Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області, були розглянуті на засіданні робочої групи по формуванню списку присяжних для Хмельницького міськрайонного суду, яке провела керуюча справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій. За результатами засідання робочої групи сформовано список присяжних у кількості 29 осіб, який сьогодні затвердили депутати міської ради.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!