Рішення міської ради

Звернення №5

 

Президенту України

Порошенку П.О.

 

ЗВЕРНЕННЯ

Ми, депутати Хмельницької міської ради, вважаємо своїм обов’язком звернутися до Вас та висловити власну позицію щодо ситуації, яка склалася із збільшенням ціни на пальне.

Попри те, що голова Уряду Володимир Гройсман наголошує, що економіка України зростає, на сьогодні ми бачимо лише подальше збільшення ціни на пальне, що за собою тягне підвищення цін на усі інші продукти харчування та побуту, яким користується кожен мешканець України, і відповідно за що люди муситимуть платити зі своїх кишень. Таким чином збільшується ціна на споживчий кошик кожного громадянина: пенсіонера, вчителя чи медсестри. Ціна, зокрема на дизпаливо, за останній місяць виросла на 4 гривні та продовжує зростати, що відповідно і відображається на цінах на продукти загального вжитку, зокрема на хліб та ін. Попри це зарплати та пенсії не зростають із такою ж прогресією, як ціни на паливо.

Ми, депутати Хмельницької міської ради, вимагаємо знизити ціну на пальне та привести до ладу економіку України в цілому, адже рівень економіки зросте лише тоді, коли зросте рівень достатку кожного громадянина України!

 

Звернення прийнято на черговій двадцять п’ятій сесії Хмельницької міської ради 10 жовтня 2018 року.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!