Проекти рішень виконавчого комітету

Про уповноваження від імені виконавчого комітету міської ради головних спеціалістів - інспекторів з паркування управління транспорту та зв’язку розглядати справи про адміністративні правопорушення, накладати адміністративні стягнення, проводити тимчасове

Про уповноваження від імені виконавчого комітету міської ради головних спеціалістів - інспекторів з паркування управління транспорту та зв’язку розглядати справи про адміністративні правопорушення, накладати адміністративні стягнення, проводити тимчасове затримання транспортних засобів та затвердження Положення про забезпечення форменим одягом головних спеціалістів - інспекторів з паркування управління транспорту та зв’язку

 

Розглянувши клопотання управління транспорту та зв’язку, керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів» та Кодексом України про адміністративні правопорушення,  виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Уповноважити від імені виконавчого комітету міської ради головних спеціалістів - інспекторів з паркування управління транспорту та зв’язку Лижника Вадима Віталійовича та Остапішина Івана Івановича:

1.1. розглядати справи про адміністративні правопорушення, передбачені частинами першою, третьою і сьомою статті 122, частинами першою, другою та восьмою статті 1521 Кодексу України про адміністративні правопорушення і накладати адміністративні стягнення;

1.2. проводити тимчасове затримання транспортних засобів у випадках, передбачених статтею 2654 Кодексу України про адміністративні правопорушення та в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.

2. Затвердити Положення про забезпечення форменим одягом головних спеціалістів - інспекторів з паркування управління транспорту та зв’язку, затвердження опису, переліку форменого одягу і знаків розрізнення згідно з додатком.

3. Доручити комунальному підприємству по організації роботи міського пасажирського транспорту (Когут В.В.):

3.1. укладати договори про надання послуг з доставки та зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів;

3.2. забезпечити функціонування спеціальних майданчиків чи стоянок для зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на управління транспорту та зв’язку, комунальне підприємство по організації роботи міського пасажирського транспорту та заступника міського голови М. Ваврищука.

 

Міський голова  О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!