Новини

Завершуються роботи зі встановлення дитячих майданчиків у мікрорайоні Лезневе та селищі Богданівці

Завершується капітальний ремонт дитячого майданчика на вул. Першотравневій в селищі Богданівці. Майданчик знаходиться поблизу будинку №2 і уже найближчим часом маленькі мешканці Хмельницької громади зможуть гратися на новому, яскравому майданчику. На території майданчика встановлено дитячий і спортивний комплекси, подвійну гойдалку, карусель, балансир, качалку на пружині «Багі», лавочки та урни для сміття.

По периметру майданчика встановлено поребрик та просипано територію піском. Вартість об’єкту становить 177 тис. грн.

Ще один дитячий майданчик буде поблизу кінцевої зупинки в мікрорайоні Лезневе. Роботи також розпочато цьогоріч і зараз знаходяться на завершальному етапі. На майданчику встановлено: карусель зі штурвалом, гойдалку подвійну на ланцюгах, балансир DISO, малу пісочницю, лавку, смітник двохопорний. Також виконано роботи з планування території. Вартість об’єкту майже 50 тис. грн.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!