Проекти рішень виконавчого комітету

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 23.06.2022 № 446

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 23.06.2022 № 446

 

 

Розглянувши клопотання управління транспорту та зв’язку, з метою створення комфортних умов для пасажирів та впорядкування зовнішнього вигляду зупинок громадського транспорту у м. Хмельницькому, керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про автомобільний транспорт», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

          1. Внести зміни в додаток 1 до рішення виконавчого комітету від 23.06.2022 № 446 «Про затвердження архітектурних типів зовнішнього вигляду та вимог до облаштування зупинок громадського транспорту у м. Хмельницькому» виклавши пункт 1 в новій редакції:

«1. Загальна площа зупинки - 10-25 м2 (залежно від пасажиропотоку та кількості транспортних засобів, які одночасно здійснюють посадку/висадку пасажирів).»

2. Внести зміни в додаток 2 до рішення виконавчого комітету від 23.06.2022 № 446 «Про затвердження архітектурних типів зовнішнього вигляду та вимог до облаштування зупинок громадського транспорту у м. Хмельницькому» виклавши пункт 1 в новій редакції:

«1. Загальна площа зупинки - 35-55 м2 (10-25 м2 - площа павільйону для очікування пасажирами громадського транспорту, 25-30 м2 - площа торговельного павільйону/тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності) (залежно від пасажиропотоку та кількості транспортних засобів, які одночасно здійснюють посадку/висадку пасажирів).»

3. Контроль за виконанням рішення покласти на управління транспорту та зв’язку та заступника міського голови М. Ваврищука.

                                                                                                                     

 

Міський голова    Олександр СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!